Kort over Danmark

Avanceret søgning

Kortene

Google Maps er absolut de bedste på internettet med hensyn til mængden af indsamlede ​​geografiske data. Dette er den mest populære online version, som de fleste brugere udnytter. Øverst til venstre i søgelinjen indtaster du det ønskede sted, og efter et par sekunder vises den nøjagtige placering. Du kan også klikke på det område, som du er interesseret i for at se den detaljerede beskrivelse. Derudover tilbyder Google Street View-indstillingen, som giver dig mulighed for at se stedet i panoramabilleder. Der er også en funktion for at zoome ind og ud (plus og minus knapper eller ved hjælp af musen), så vi kan se nærmere på stedet. Derudover kan du ved hjælp af Earth-knappen, som befinder sig nederst spore området i en tredimensionel visning. Google tilbyder også et valg af et satellit- eller vejkortbillede ved f.eks. at vælge "Satellit" knappen.

Vejkort er ikke blot udstyret med mulighed for at søge en bestemt adresse, men viser også forskellige retninger fra punkt A til punkt B inden for det bestemte område. Her kan du også vælge at køre bil eller til fods. Det gør du ved at klikke på linjen under de nævnte felter til "bil" eller "til fods".

Kort finderen ud over at søge et bestemt sted, f.eks. by eller provins giver dig muligheden for at finde det bestemte sted på grundlag af geografiske koordinater og søger efter geografiske objekter, f.eks. en sø eller bjergene. Derudover kan du få oplysninger om mulige trafikproblemer i det bestemte område.

See also